maanantai 8. heinäkuuta 2013

Päivä 7 - Venice Beach

Nukun pitkään. Tänään ei ole kiire mihinkään. Olen sopinut että menen allasbileisiin puolen päivän jälkeen. Lähtö vähän venähtää, ei haittaa. Anttikin haluaa tulla mukaan. Löydämme helposti perille. Olemme omakotitaloalueella. Talon edessä on seitsemän pyörää. Nousemme autosta ja kävelemme talolle. Autotallin edessä in porukkaa istuskelemassa puutarhatuoleissa. Morjestsmme tyypit. Ei näy ketään tuttuja. Kuvaamne pyöriä. Reece tulee takapihalta autotalliin. Hän toivottaa meidät tervetulleiksi ja esittelee muille tyypeille. Tunnelma on väjän jäykkää, bileet on vasta alkamassa. Selviää että olen Stevewrongin luona :-) Menemme takapihalle, siellä on iso maanpäällä oleva uima-allas. Juttelemme muutaman tyypin kanssa. Tunnin jälkeen tulemme siihen tulokseen että jatkamme matkaa. Autolle mentäessä törmään Benjiin, lopultakin. :-) Hän esittelee tyttöystävänsä. Jutellaan pitkät pätkät. Kutsun hänet suomeen ja luopaan Amerikan tyyliin järjestää asunnot ja pyörät ja kaikki :-) Benji on vaan sellainen tyyppi että hän saattaa oikeasti tullakin. Oli todella mukava nähdä häntä.
Bileet pääsevät vasta käyntiin muutama tuntia myöhemmin. Väkeä käy todella paljon. Olimme hieman liian aikaisin liikkeellä.

No, jatkamme matkaa Venice Beachille. Se paikka on jotenkin jäänyt pyörimään mieleeni aiemmilta matkoilta.



Ranta on täynnä erilaisia kojuja. Paljon turisteja, pyöräilijöitä, skeittareita ja erillaisia esiintyjiä. Käyn kastamassa varpaani Tyynesä valtameressä. Kävellään ranta päästä päähän. Käydään syömässä komeat hampurilaisateriat rantakadun varrella. Leppoisa päivä, ei ole kiire mihinkään. Puoli kuudelta lähdemme ajamaan kotiin päin. Matka kestää puolitoista tuntia. Jos joku paikka Losissa ei ole kaukana, niin yleensä sinne kestää kuitenkin ajaa tunti. Ja kaksi mikäli on ruuhkia. Olen ajanut jo niin useana päivänä että pysyn muun liikenteen mukana. Nopeus pyörii 110-125 km/h:n välillä.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja: