tiistai 25. kesäkuuta 2013

Matkapäiväkirja osa 1

Matka Born Free 5:een on alkanut. Aluksi on tarkoitus olla Nykissä kolme yötä. Torstaina matka jatkuu kohti Losia.

Pakkasin taas viime tingassa, kuten aina. Taisin olla valmis puoli kahdelta ja taksi haki pihasta puoli kolme. En uskaltanut ottaa torkkuja, joten lähdin tuntia aiemmalla bussilla jotta pääsen nukkumaan. Turvatarkastukseen oli 500 m jono, mutta se meni yllättävän nopeasti. Sitten koneeseen ja pienet torkut.
Koneen vaihto Pariisissa. Käsittämätöntä sekoilua virkailijoilta check inissä. Kuusi tyyppiä sääti ja häsläsi, mielestäni helpon asian kanssa. Tarkistetaan passi ja lippu ja äijät koneeseen. Hommaan olisi riittänyt kaksi Suomalaista!

Koneessa oli hyvää ruokaa!!! Ihme! Kanaa ja riisiä. Lukemattomien torkkujen jälkeen matkaa on vieläkin jäljellä kaksi tuntia. Polvia kolottaa, käynpä taas kusella niin saa jaloitella :-)
Vaihdan muutaman sanan vieressä istuvan viiskymppisen nykiläisen rouvan kanssa. Hän neuvoo käymään Williamsburgissa. No, siellä nurkilla on Indian Larry Legacy. Katsotaan ehdinkö sinne.

Taksi matka oli elämys sinänsä. Mikäli pelottaisi vieraan kyydissä tai tulisi pahaolo kovassa vauhdissa, nyt siihen olisi ollut kaikki edellytykset :-)
Ei yhtään valkoihoista!!!! Toivon että emme ole vuelä hotellini nurkilla. Matka jatkuu ja jatkuu. Yksi valkoihoinen bongattu....
Lopultakin hotellilla, alkoi huumori loppumaan pitkään rynkyttävään matkaan. Ja piiiiiitkä päivä alkaa selvästi painaa. Taksi maksoi 60$,ymph!
Kamat hotelliin, suihkuun ja Subwayllä Time Squarelle pyörimään....




JfK, taksikyyti



Time Squaren nurkilla, nyt on Loimaan poika ihmeissään




Iltapalaksi Irish Breakfast! Pavut meinasin jättää syömättä, mutta ne olikin parasta. Niiden kanssa olisi syönyt vaikka pieniä kiviä.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja: